Vill inte ge min unge paw patrols kvinnosyn 

5 april 2017 at 9:39 e m

Överväger att sluta ha Viaplay pga att vår unge fullständigt snöat in på paw patrol. 

Efter ca fem varv av samtliga avsnitt har det blivit rätt tjatigt, men också pga den skeva synen på tjejer och killar.

Paw patrol består av fem hanhundar, en tik och en 10-årig pojke som leder dem. Tiken, Skye, är fjollig som tusan (Hennes ständiga fras är ”Jag älskar att flyga!”). Allt på henne är i rosa, alla kläder, hennes husvagn, flygarglasögonen osv, allt. och rätt ofta misslyckas och får hjälp av den mycket coolare polisvalpen (”Chase säger aldrig nej”). 

Det finns förresten en till mörkhyad i serien, en kvinnlig borgmästare – progressivt! Om det inte vore för att hon är jordens största tönt, som inte klarar någonting själv och har en lika korkad höna som husdjur i sin handväska. 

På paw patrol merch brukar tre eller fyra av valparna få vara med – gissa vilka som oftast plockas bort.. Den mörka svävarvalpen, flygtjejen, valpen som inte tvättar sig, grävmaskinisten, polisen eller brandsoldatdalmatinern?
Svar:


Ridå.

Entry filed under: politik.

Andra myndigheter börjar använda MSBs desinformation som beslutsunderlag Ny fräsch opinionsmätning: F! lika stora som MP


Twitter

  • Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende. 4 months ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: