Driver Carina Hägg partilinjen?

31 maj 2013 at 6:23 e m 2 kommentarer

Carina Hägg som sitter i riksdagen för S driver en allt mer islamofobisk retorik. Hon har tidigare talat om att muslimer har en dold agenda att infiltrera olika partier för att islamisera Europa (rekommenderar er att läsa mer om konspirationsteorierna om eurabia för att sätta Carinas tänk i sitt sammanhang), att samtliga riksdagsledamöter som identifierar sig som muslimer är för ”politisk islam” som i sin tur Carina svepande generaliserar som islamism, som hon i sin tur svepande generaliserar som alla negativa fördomar man kan ha om muslimer, i princip från att de skulle tycka att kvinnor inte ska ha rättigheter till judehat och terrorism.

Nu har hon gått längre än jag någonsin sett varken henne eller någon annan ledande företrädare för S gå. Hon har i en artikel på newsmill radat upp en lång rad organisationer som organiserar muslimer eller på olika sätt försvarar muslimers rättigheter, från Folkbildningsförbundets medlem Ibn Rushd till förortsproteströrelsen Megafonen och – dra mig på en liten vagn – jämför dem med nynazister!

Det enda jag ser att dessa organisationer har gemensamt är att de har många muslimer som medlemmar och att de arbetar emot islamofobi. Det verkar Carina inte gilla, och det kan jag garantera är ömsesidigt. Dessa organisationer gillar inte Carina heller.

Som tur är har några socialdemokrater svarat på hennes artikel i dagens arena. En tillfällig lättnadens suck att nån säger nåt.

Men den akuta frågan finns kvar: vems sida står socialdemokraterna som parti på? Är det ok att framföra den typen av (horribla) åsikter och långsökta grundlösa anklagelser och oemotsagd få göra det som socialdemokrat?

Från partiledningen, Carinas distrikt och andra som står över henne i den interna partihierarkin har jag inte hört nåt än, men jag hoppas att det kommer, så att inte ännu fler tror att S nu helt vänt dem ryggen.

Entry filed under: antimuslimism, politik, socialdemokraterna.

Nio infernon, nio jobbskatteavdrag & fas9 En invandrare kom hit och fick egna lagar

2 kommentarer

  • 1. Johnny Karlsson  |  31 maj 2013 kl. 8:19 e m

    Under 1400 år har kristna och muslimer krigat. Muslimer kan inte leva under kristna lagar och kristna kan inte leva under muslimska lagar. Det var en bra och fungerande ordning när muslimer bodde i muslimska länder och kristna i kristna länder. Nu har extrema utopister och samhällsbyggare skapat den nya ideologin ”multikulturalism” som skulle medföra att alla skulle leva lyckliga tillsammans i ett blomstrande samhälle, tyvärr blev det tvärtom, bara omvänd rasism, hat, slum, segregation, vandalism, fattigdom, vantrivsel.

    Det är hög tid att avveckla det mångkulturella samhället och att muslimerna lämnar Europa och återvänder till sina hemländer för att minska framtida konflikter och en förstörelse av den främsta mänskliga kulturen i historien, den europeiska.

    • 2. Anna Ardin  |  3 juni 2013 kl. 8:33 f m

      Du har inte läst så mycket historia va?


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: