Rädda t&p!

23 september 2012 at 10:48 e m 3 kommentarer

Vår fina tidning tro & politik (fd Broderskap och Islam & politik som slogs ihop) har några få prenumeranter färre än vad som krävs för att få presstöd för nästa år.

Därför har vi i Hjärta bedrivit en kampanj under hela sommaren, som fortsatt nu i höst, för att berätta om tidningen. Vi har ringt runt till medlemmar, delat ut tidningen, bland annat under ramadan, och nu uppmanar vi alla som vill stötta tidningen att GE BORT GÅVOPRENUMERATIONER!

Tänk ut personer, församlingar, moskéer, föreningar, bibliotek och så vidare som BORDE prenumerera, och som du tror är intresserade av att prova på. Och köp helt enkelt prenumerationer till den eller dem.

Om du vill ha tips på vem eller vilka du skulle kunna ge till så har Hjärta samlat ett antal adresser på sådana vi tycker borde prenumerera, som du gärna får köpa till.

Entry filed under: politik.

Frågan om vinst i välfärden är ganska okontroversiell Belgiska statens rasism är en viktig del av vårt kulturarv

3 kommentarer

 • 1. Gracchus Babeuf  |  24 september 2012 kl. 9:40 f m

  Vore det inte bättre att ni använde era resurser på annat än att producera en tidning som ingen egentligen efterfrågar. Att hålla igång verksamheter med bidrag: Är det en god idé i längden? Samhället dignar av onödig press. De mesta går rakt ner i soporna. Tänk på miljön någon!

  • 2. Anna Ardin  |  24 september 2012 kl. 12:38 e m

   När vår målgrupp väl vet om tidningen så efterfrågas den, men vi måste visa att vi finns. Tidningar i papper är en superviktig kanal för debatt, fortfarande, och den debatt som förs i t&p för på väldigt få andra ställen. Miljön behöver ett seriöst samtal om lösningar mycket mer akut än lite mindre papper. Papper är inte det stora problemet tyvärr.

 • 3. Brittas  |  24 september 2012 kl. 11:48 f m

  Trams, lägg ned presstödet!


Twitter

 • Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende. 8 months ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: