En pervers man mejlade mig

22 mars 2012 at 11:38 e m 5 kommentarer

Jag fick ett mejl: ”Helt klart pågår en islamisering av Sverige! Hur kan du vara så naiv att påstå något annat? Vad kalla du när man stänger ned kommunala badhus en dag i veckan för att muslimska kvinnor ska kunna bada? Svar: Anpassning efter Islam”

Jag svarade: Jag tycker att du ska ta dig en ordentlig funderare över vad som är det stora problemet med att ett badhus anpassar sig till badgästernas önskemål. Är det verkligen så farligt för dig [personen var alltså en man] att du bara kan gå till ett specifikt badhus 6 dagar i veckan?

Jag förstår inte varför det är så viktigt för dig att bestämma att alla kvinnor som vill bada måste göra det där du har rätt att titta? Har du tänkt på att det antagligen finns betydligt fler kvinnor än muslimer som inte vill visa sig i badkläder för okända män? Och det finns det faktiskt väldigt goda skäl till som samhället ser ut.

Visste du till exempel att fler svenska vita kvinnor varje år torteras, ibland till döds, av sina vanliga vita svenska män än vad det finns kvinnor som bär burka i Sverige? Men för ”jämställdhetens skull” ägnar hela partier, och säkert även du, otroligt mycket mer tid åt att förfasa sig över dessa kanske 22 kvinnor (varav 11 unga singeltjejer i storstäder och 5 konvertiter som valt detta som ett sätt att säga fuck you till dig) som har burka på stan, eller ännu värre att de som aktiva konsumenter utövar sin rätt till mansfritt nån gång under en vecka på ett badhus, än över de kvinnor som slås ihjäl i sitt eget hem. Jag tycker att det är perverst och jag har absolut ingen lust att höra ett ord till av vad du tycker i frågan.

Entry filed under: antimuslimism, nationalism, rasism, religion.

Den bortglömda infrastrukturfrågan As Sweden Goes, So Goes the World: The Beginning of the End of Cash

5 kommentarer

 • 1. Johan Kraft  |  23 mars 2012 kl. 5:29 e m

  Jag tycker du är pervers som viker dig för kvinnoförtryck. Skäms Anna!

  • 2. Anna Ardin  |  27 mars 2012 kl. 7:51 e m

   Alla dessa stackars förtryckta kvinnor som inte får privilegiet att visa upp sig i baddräkt för dig, kuvade, av mig.

 • 3. Me  |  24 mars 2012 kl. 10:06 e m

  Svenskar har genom skatt betalat för dessa badhus, sen kommer muslimer som inte bidragit med någonting och ska bestämma öppettider och regler för badhusen. Detta gör dom med hjälp av en bok som skrevs för flera hundra år sedan som säger att såhär ska det vara. Och dom säger att religon är något privat?

  Folk är inte rädda för invandrare. Folk är rädda för att vi har värdelösa politiker som inte kan säga ifrån när det kommer minoriteter och kräver saker som dom inte har någon rätt att kräva.

  Om vi säger nej till deras krav på separata badtider så kränker vi dom och då är dom ursäktade att begå terrorbrott enligt vänstermedia.

 • 4. Var går gränsen? « Henke of Sweden  |  25 mars 2012 kl. 9:20 f m

  […] satt och läste följande bloggpost, där bloggförfattaren vill att man skulle stänga badhusen för män så islamska kvinnor skall […]

 • 5. henkeofsweden  |  25 mars 2012 kl. 9:24 f m

  Hej,
  här kommer mitt svar
  http://henkeofsweden.wordpress.com/2012/03/25/var-gar-gransen/


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: