Episkt misslyckande har fått ett ansikte

6 oktober 2011 at 12:24 e m 2 kommentarer

skärmdump från vikallaross.se som visar Konsult 13% inskickat av Simon Kjellberg, Stockholm Begreppet #epicfail, episkt misslyckande, har just fått ett ansikte:

Almega och Bemanningsföretagen drog nyligen igång tävlingen #vikallaross för att hitta en yrkestitel för sina anställda, som inneburit att man börjat diskutera vad bemanningsföretagen sysslar med. Bland annat i Debatt, där man också förlorade ganska hårt, och att man censurerade förslag inför omröstningen såg inte heller så snyggt ut.

Nu har de dock lyckats göra bort sig på ett riktigt roligt sätt. Priset i tävlingen, en Islandsresa, har man lyckats ge till Simon Kjellberg från Alliansfritt Sverige.

Han föreslog att man skulle använda titeln konsult, eftersom det är ett ord man redan använder. På samma sätt som på den träffsäkra siten Svenskt Näringsliv Svarar som Simon konstruerat så är den här sektorn ibland väldigt förutsägbar. Simons förslag vann.

Och hela poängen med att han ställde upp vad för att diskutera de usla arbetsvillkoren i bemanningsbranschen, något Almega och Bemanningsföretagen nu gett honom goda möjligheter att få göra. Tack för det.

”Det som har blivit tydligt med den här kampanjen är att bemanningsbranschen inte behöver nya namn eller tomma floskler – den behöver mänskliga arbetsvillkor.” Säger Simon.

Lite länkar: Martin MobergPeter JohanssonAnders LindbergOla Möller, Claes MuschkinArbetaren.

Entry filed under: jämlikhet, politik. Tags: , , , , .

Den ”blinda” ”massinvandringen” Förde Aftonbladet medveten kampanj för att avsätta Juholt?

2 kommentarer


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: