Den ”blinda” ”massinvandringen”

26 september 2011 at 10:26 e m

Att Sverige har en skenande massinvandring som måste hejdas är ett populärt argument för att få lov att visa motstånd mot vissa människor på grund av bakgrund eller hudfärg. Denna påstådda massinvandring är dessutom blind. Dessa massinvandrare har privilegier som pursvenskarna saknar, en gräddfil till rättigheter, bidrag, jobb och lättlurade brudar.

Det är en verklighetsbeskrivning så långt från sanningen att man ramlar av stolen.

Vad sägs om att migrationsverket, som i rätten är din motpart är de som väljer vem som ska vara ditt ombud? Att de dessutom titt som tätt tilldelar människor rövare till ombud? Rövare som exempelvis Carl-Robert Rommel, som uteslutits av advokatsamfundet för flera år sedan pga olämplighet, är såna som migrationsverket gärna ger uppdrag.

Visste du att du som flykting inte ens har automatisk rätt att byta om du till exempel upptäcker att ditt ombud skiter fullständigt i dig och bara är ute efter cashen? Det finns goda män som motarbetar sina klienter, ombud som inte ens hinner(/har lust) att träffa klienterna innan förhandlingarna och jurister som lyfter betydligt mer lön än fingrar för de flyktingar vars intressen de är satta att skydda. Så om du tycker att migrationsverket gör en felaktig bedömning och vill ha hjälp att klaga så är det alltså själv migrationsverket som avgör vilken hjälp du ska få.

Anledningen att du har ett ombud i den juridiska processen är för att det ska bli rättsäkert. Det ska inte spela någon roll att du inte kan alla juridiska regler, bestämmelser, termer, din sida av saken ska ändå bli rättvist representerad. Därför är det viktigt att du litar på ditt ombud. Att du tror att ditt ombud kan göra just det. Om du inte kan byta ombud (som du oftast inte ens valt själv!), så sätts rättsäkerheten ur spel.

Samtidigt förrvärrar vårt flyktingmottagande redan traumatiserade människors trauma.

Flyktingar är diskriminerade, inte priviligierade.

Och det finns ingen massinvandring. Skärp er!

Uppdate: Nej, jag har ingen lust att publicera er förvrängda, överdrivna, feltolkade och missbrukade statistik, det finns ändå ingen massinvandring som är orsaken till Sveriges samtliga problem. Läs det här inlägget så fattar ni vad jag menar. Ni är ute och cyklar!

Entry filed under: antimuslimism, nationalism, politik, rasism.

En ögonblicksbild av centerpartiets ungdomsförbund Episkt misslyckande har fått ett ansikte


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: