Ett annat sätt att driva politik

16 januari 2011 at 6:23 e m 5 kommentarer

Urban Sailors logotypJag och min vän Petra drev för några år sedan queerklubben Feber som ett sätt att driva politik genom ett näringslivsinitiativ. Projektet överlämnades som idé med en lyckad testsäsong på meritlistan till lokala affärsmän och queers att ta och utveckla vidare.

Nu har vi startat nästa projekt i samma anda, projektet Urban Sailor! Genom att ideellt arbeta för att koppla ihop bland annat organisationer och olika näringslivsaktörer, och parallellt verka för opinionsbildning och politiska förändringar vill vi bidra till att det ska gå att resa billigt och miljövänligt med båt, inte minst över atlanten.

Läs gärna mer på vår hemsida www.urbansailor.org.

Entry filed under: politik. Tags: , , , , .

Bra Sverigedemokraterna! Är jag ond för att jag väljer mina inre strider?

5 kommentarer

 • 1. Bengt  |  16 januari 2011 kl. 6:29 e m

  Det är väl just detta sätt att driva politik och sådana där ehh… ”knepiga lekstugor” som ser till att potentiella S-väljare utanför tullarna drar öronen åt sig, börjar undra vad ”rörelsens intellektuella ledande storstadselit” egentligen sysslar med och röstar på ett annat alternativ…

  • 2. kristina  |  17 januari 2011 kl. 8:40 e m

   Hej Bengt! Undrar, hur driver du politik? Vore kul att höra dina egna ideer och tankar och medoder :) Undrar också på vilket sätt det är knepigt att aktivt jobba för att minska belastningen på miljön? Och så fattar jag inte riktigt, ska man inte arbeta för miljö och rättvisefrågor för att man kan förlora väljare, är det så du menar? Hejhej!

   • 3. Anna Ardin  |  23 januari 2011 kl. 9:27 e m

    Kristina, jag börjar misstänka att Bengt är medlem i s-studenter och gör parodi på en alliansväljare… :)

 • 4. Anna Ardin  |  16 januari 2011 kl. 11:45 e m

  Igår fick jag en av de finaste komplimangerna ”du är viktig, du bygger saker”. Jag har aldrig sett det så innan, men det är ju så fint att bygga. Jag bygger, alltså är jag. Nu ska vi bygga nätverk för att rädda den här planeten. Den är det enda vi har, det låter klyschigt, men der är så. Du kan också bygga istället för åt klaga och riva ner, kom. Låt oss bygga, låt oss bygga i både gärning och ord.

 • 5. Pelle  |  17 januari 2011 kl. 12:37 e m

  fantastiskt roligt. Inte säkert att det slår genom stort, men hur många har inte tänkt att det vore spännande att bara dra iväg över sjöss som förr i tiden. Mönstrar gärna på


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: