Gratis bio om Carl Bildt & folkrättsbrotten imorgon

13 september 2010 at 9:02 e m 7 kommentarer

En trovärdig man. Varför utreds Carl Bildt för folkrättsbrott? En film av Maj Wechselmann. Premiär tisdag 14 september 15.15, 17.45 Zita.

EN TROVÄRDIG MAN?

Varför utreds Carl Bildt för folkrättsbrott? En film av Maj Wechselmann

Filmen har premiär på biografen Zita, Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm imorgon tisdag 17.45.

I Sudans oljerika träsk får du möta vittnen från den folkfördrivning som Lundins oljeutvinning förorsakade, lokalbefolkningen såväl som läkare utan gränser.

Du får möta Tysklands f.d. inrikesminister, Gerhart Baum, FNs speciella rapportör. Du får även möta vittnen från folkfördrivningen i Ogaden. I Ogaden bedriver Lundin Petroleum prospektering sedan 2006. (prospekteringen har nu övertagits av African Oil där Lundin har lånat företaget pengar till alla aktier) Enligt Human Rights Watch har etiopiska militären sedan 2007 fördrivit 12.000 ogadenier från de områden där oljebolaget har sin bas… och du får inte minst möta Bildt som uttalar sig länge och väl.

Gå och kolla på filmen som  uppmuntran och energigivare till alla valarbetare för en rödgrön valseger!

Maj Wechselmann har alltså premiärvisning enligt bifogad annons på film om Carl Bildts folkrättsbrottsliga förehavanden i Sudan och Etiopien då han var styrelseledamot och företrädare för Lundin Petroleum.

De valarbetare och intresserade som infinner sig med utskrift av annonsbilden ovan kommer in gratis på tisdagens premiärvisning! Senare under veckan, fram till valet, får man mot uppvisande av utskrift av annonsen 50% rabatt på biopriset. Alternativt kan man klippa ut annonsen ur DN eller SVD (i papperstidningen alltså, de här länkarna la jag bara in för att visa att SvD och DN vinklar sina nyheter exakt likadant – till förmån för alliansen).

Tipset är även publicerat på Rebellabloggen.

Entry filed under: politik, valet 2010. Tags: , , , , , , , , .

M ljuger rätt mycket – men de håller löften Dagen då det vände!

7 kommentarer

 • 1. Bengt  |  13 september 2010 kl. 9:19 e m

  Maj W:s trovärdighet ligger ute någonstans vid KPFMLQTsV(r.m w) -hållet och är lika ”remissäker” som dagens mobb mot yttrandefrihet och demokrati i Göteborg!

 • 2. Martin  |  13 september 2010 kl. 9:19 e m

  Har ni städat upp framför egen dörr, goda rödgröna. Ni har en av era ledare som utryckligen sagt att han kan tänka sig att avstå från demokrati bara det blir socialistisk kommunism. Och han vill ni ha med i en regering.

  Denna man har också stöttat ett stort antal diktaturer som begått folkrättsbrott. Ev kan ni visa denna film av SVT som förfilm till er gratisbio.

  • 3. Anna Ardin  |  14 september 2010 kl. 6:04 e m

   Fast vänsterpartiet har kämpat för den allmänna och lika rösträtten betydligt längre än moderaterna, så såna gamla slagdängor håller liksom inte.

  • 4. Bengt  |  14 september 2010 kl. 6:13 e m

   Nej, det har ”vänstern” definitivt INTE gjort vilket mycket tydligt bevisades igår i Göteborg när de satte sig över demokratins och yttrandefrihetens lagar!

 • 5. Lena Eriksson  |  14 september 2010 kl. 3:50 e m

  Flygbolaget SAS matleverantör Gate Gourmet har planer på att lägga om hela produktionen så att den anpassas till plågsamma muslimska slaktregler där man låter djuret förblöda i dödsryckningar istället för att avliva det på ett mer humant sätt.

  http://www.dn.se/nyheter/varlden/halal-pa-sas-flyg-1.1170371

  • 6. Anna Ardin  |  15 september 2010 kl. 1:48 f m

   Suck. Seriöst.
   1. Vad har det med bio att göra?
   2. Vad har jag med djurplågeri att göra? Jag är vegan.
   3. Vad har halal med ökat djurplågeri att göra? Halalslakt är redan tillåten i Sverige, men många muslimer strävar efter att halalreglerna ska gälla även vanlig slakt i och med saker som att inte låta slakterierna tillåta att djuren får slaktas om de exempelvis bryter benen i transporten – något som är väldigt vanligt i Sverige – eller att de inte ska se andra djur dö. Som djurrättsaktivist sympatiserar jag med det. Jag sympatiserar dock inte med rasister som ljuger om vad halal innebär eller mörkar 9 av 10 delar av halalreglerna för sina egna syftens skull.
   4. Jag är fett trött på såna här insinuationer och folk som inte vill förstå.

 • 7. Bengt  |  15 september 2010 kl. 6:25 f m

  Äsch!
  Varför bry sig?
  Alla vet ju att Wechselman bara är en kommunistisk propagandist….


Twitter

 • Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende. 10 months ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: