Nietzsche säger att helevet består av upprepningar

3 oktober 2009 at 12:39 f m 7 kommentarer

Det känns sjukt att behöva upprepa det jag sagt i meningen precis innan, men eftersom jag raderat ytterligare en anonym kommentar som säger att jag väjer för det jobbiga och väljer det enkla (som att jag jobbar mot niandet alltså skiter jag i antisemitismen) så måste jag tydligen förtydliga: jag har – som sagt – arbetat med de ”stora” frågorna en hel del, jag har tagit en hel del skit för att jag stått upp för mänskliga rättigheter, arbetat mot diskriminering och för demokrati, mot rasism och sexism, för… Jag har fått anonyma hot på nätterna, konstiga brev, blivit petad i processer till skituppdrag av mina egna vänner för att DE blivit hotade och blivit arresterad/övervakad av polis i diktaturer. Så om nån jävel till säger att jag väjer för de viktiga frågorna så lackar jag ur. Jag tycker allvarligt att det är viktigt att motarbeta klassamhället och att niandet är en del av den borgerliga kampen om att försöka återinföra det, och det betyder inte att de som inte bryr sig om det är bättre människor och automatiskt bryr sig om viktigare saker.

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: , , , .

Är det en trend eller har det alltid varit så? KD’s dröm om frihet att bli antastad av försäljare

7 kommentarer

 • 1. Lissandra  |  3 oktober 2009 kl. 11:58 f m

  Nietzsche säger oxå att den som vet mest har mest att sörja. Att våga se orättvisorna och inte blunda är stort! Kämpa på!!

 • 2. eva hedesand lundqvist  |  4 oktober 2009 kl. 11:30 f m

  Avundsjukan är stor bland människorna. Avundsjukan kan ta sig många uttryck. Hat är ett uttryck för osäkerhet. Dina motståndare har inte upptäckt Dina fina sidor och ditt engagemang.

  Vi som fått lära känna Dig lite grann kan berätta om Din mjukhet och ditt engagemang, din kunskap och din oräddhet att våga stå för åsikter. Din solidaritet, din kamp för jäställdhet och jämlikhet och din kamp för friheten.

  Stå på Dig Anna – vi behöver sådana ungdomar som Dig. Var rädd om Dig.

  Eva HL i Luleå

 • 3. Anonymous  |  6 oktober 2009 kl. 4:28 e m

  Tänk på att du hänvisar till nazisternas favoritfilosof. Jag börjar förstå varför ni inte ska göra något under Globala dagen!!!

 • 4. Anna Ardin  |  6 oktober 2009 kl. 11:33 e m

  Wow, jag hade tänkt att jag skulle blockera anonyma kommentarer om att jag gör för lite på område X på grund av Y (luddig anspelning på Z). Men det här var ju bara så fantastiskt ironiskt att jag inte kunde låta bli att publicera.

  Känner att jag är i gott sällskap med Max Weber, Sigmund Freud, Ernst Jünger, Le Corbusier, Wittgenstein, Derrida, Lyotard, Sartre, Michel Foucault och Gilles Deleuze som en som inspirerats av Nietzsche. Det finns annat som nazisterna också höll på med som är svårt att leva utan

  Globala dagen… Det är ju det ultimata beviset på om man bryr sig eller inte. Eftersom du är anonym så är du förstås helt oantastbar, men det skulle vara intressant att veta vad du gör inom samtliga av de arbetsområden som vi jobbar inom, sen delar vi det med tre för att vi kan räkna med att du har ungefär en tredjedel av tiden jämfört med den person på vårt kansli som kan lägga en del av sin arbetstid på evenemang. Så himla korkat och orättvist så att det nästan blir kul.

 • 5. Anna Ardin  |  6 oktober 2009 kl. 11:35 e m

  vad är förresten den här globala dagen? globala dagen för vad?

 • 6. Anonymous  |  9 oktober 2009 kl. 2:57 e m

  Jag förstår att ni på Broderskapsrörelsen har fullt upp med att läsa Goldstonerapporten och inte har tid med futtigheter i stil med Globala dagen… Eller kanske håller ni på med att förbereda er till världskyrkorådet i Geneve?!

 • 7. Anna Ardin  |  11 oktober 2009 kl. 10:59 f m

  vi sitter på en kongress för religiösa socialister i cordoba just nu

  litar på att du inom de organisationer du valt håller ställningarna på alla viktiga globala dagar, konferenser, bokmässor, manifestationer och annat som vi missar, de är hundratals, tusentals, bara i Sverige


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: