Gudmundson är så ÄGD!

20 augusti 2009 at 3:44 e m


Per Gudmundsson, SvD, raljerar över att unga s-kvinnor hittar nya former för att locka människor till politiken och ansvaret för vårt gemensamma samhälle. Han vill helst att politik ska skötas av män vid läderklädda styrelsebord men han fick inte stå oemotsagd länge. Idag svarar sex and the city sossarna (vi, och vi är exceptionellt glada över den komplimangen, en fullkomlig lyckostorm utbröt på facebook över hans val av epitet!) i SvD.

Jag vill också tipsa er om Rebellas (unga s-kvinnor i Stockholm) partiframtidsrapport som kommer om några veckor. Den kommer om några veckor och är startskottet för en mer långtgående diskussion om förnyelse och hur partiet behöver svara på våra behov av och vilja att engagera sig i politiken och partiet.

Den postmoderna tiden är här nu Per, och hit hade vi tänkt släpa både dig och Socialdemokraterna.

Här är kommentarerna hittills på repliken, det är alltså inte ett urval, utan alla.

En rak höger
Undrar hur en ledarskribent på SvD gillar att få en så rak höger. Vilket svar, hur snyggt som helst! ”du får vara vår Stanford” Hahahahaha
BP, 2009-08-20 15:42:33

Rädd för kvinnor?
Bra svarat på en riktigt uppblåst ”von oben”-ledare. Uppenbarligen tycker Gudmundsson att det är farligt att även människor och i synnerhet kvinnor med hjärtat till vänster vill diskutera politik under andra former än vid vanliga föreningsmöten. De kan dock också vara underhållande ibland. Det hade varit lite skoj att få höra Gudmundssons åsikt om de ”bastusamtal” som försigår mellan grabbar i alla partier. Men de känns kanske inte lika farliga?
Hasse, 2009-08-20 14:47:36

Woohoo!
Gudmundson är så ÄGD!
JD, 2009-08-20 14:41:04

Knockout!
Kan vara den bästa replik i en debatt jag någonsin läst!
Mattias E, 2009-08-20 14:15:54

Bra skrivet
Vet knappt vad detta handlar om, men ibland är inte vad som skrivs det viktigaste utan hur det skrivs. Detta inlägg är så fantastiskt bra skrivet att jag bara vill jubla.
Mr Big, 2009-08-20 13:59:59

Äntligen!
Politik ska vara nyskapande och det här är allt annat än mossigt och gammalt! Jag kommer ta med mig den här fantastiska idén till min egna ort i västsverige och förhoppningsvis kan vi blåsa liv i kämparglöden bland oss småbarnsmorsor som vill men inte får plats/har lust att sitta i traditionella möten hela kvällar… Det här tror jag stenhårt på och jag hoppas att fler ”SATC-sosseklubbar/nätverk” startas runt om i Sverige!
Terés, 2009-08-20 13:59:13

Ja!
Helt rätt och helt rätt svarat! Vi som besökt Sq2540:s träffar vet att det är just så och är glada att det finns avslappnade forum att träffas och snacka politik, också för heltidsarbetande småbarnsmorsor.
Maria, 2009-08-20 13:29:55

Andra kommentarer på Pers missbedömning:
Jag är avundsjuk på Per Gudmundson men inte bitter

Drinksossar både på puben och hemma

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: .

Invandring lönar sig, rasister kostar Ordmoln, roligt


Twitter

  • Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende. 10 months ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: