Hur 214 tusen kan sparkas hårdare än 4 miljoner

8 juni 2009 at 11:12 e m

Precis som nyliberalerna i Uppsala studentkårs kårval för några år sedan hade fel när de försökte hävda att de som inte röstade ville avskaffa kåren så har de som tror att röstskolarna vill gå ur fel. Det är inte för oviktigt eller för långt bort eller för lite information (hell no!) det är bara för tråkigt och ointressant, eller så är man för nöjd eller så vill man att nån annan ska bestämma eller så har valfrihetshetsen från alliansen satt allas vilja att välja helt ur spel. Jag tror inte på Ivarsson att folk som inte röstar i EU-val vill att Sverige ska lämna EU, jag tror bara att de skiter fullständigt i vilket.

De som tror att man kan påverka genom att inte rösta, till exempel vissa stollar i folkrörelsen nej till EU, har hur som helst väldigt fel. Det svider faktiskt mycket mer hos de övriga partierna att PP fick 7% än att över 50% inte röstade. 214 tusen är ett problem som de etablerade partierna kommer ägna tusentals möten och analystimmar åt, att 4 miljoner röstberättigade inte röstade kommer vi att nämna i förbifarten.

Entry filed under: socialdemokraterna. Tags: , , .

Röstade piratväljarna mot fred och välfärd – nej, de röstade mot oss Tur för Marit att hon inte är sosse (längre)


Twitter

  • Mitt konto har inte blivit kapat. Det var bara för mycket hat som kom till det här användarnamnet. På återseende. 10 months ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: