Facket har all (lagom) makt och behöver (inte) begränsas enligt SD

23 februari 2009 at 12:44 e m

Alltså, om den här killen inte har koll på sverigedemokraternas arbetsmarknadspolitik så har nog ingen det. Läs den här intervjun, med såna här medlemmar behöver de inga fiender. Hur är det möjligt att man pratar för hela partiet när man säger tvärtemot partiprogrammet? Kanske är det för att (SD) byter åsikt efter vad som är mest opportunt beroende på vem dom pratar med, kanske har de egentligen bara en fråga som egentligen spelar roll eller kanske

Samtidigt vill jag säga att trots att de generellt inte har lika mycket koll på politik så skiljer sig sverigedemokraterna inte så mycket från andra som man ofta försöker ge sken av. Moderaternas minister Billström anlägger inte sällan precis samma grundton och samma logik som (SD).

Fråga en Sverigedemokrat något, ställ en följdfråga och jämför med deras partiprogram så kan svenska folket sluta tro att de är ett vettigt alternativ. Att diskvalificera dem på grund av deras rasistiska politik håller inte när de partier som anses rumsrena tillsätter ministrar som Billström.

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: , , .

Moderater motionerar om att införa jantelagen i diskrimineringslagen Ny blogg för kristen vänster


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: