Jag har fått en obegränsat skarp protest, kritik och misstroendeförklaring från Mr Oakstone

1 januari 2009 at 12:26 e m 7 kommentarer

Jag trodde ett tag att det bara var i USA som så här fullständigt skogstokiga gudsmän fanns. Idag har jag fått nya skäl för att ta upp min gamla barnatro på att dessa män faktiskt existerar in Sweden. Nils Alvar Ekstén AKA Vajda Oakstone, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, men ditt brev är helt vansinnigt knäppt! Jag väljer att ha kvar hans originalformatering så att budskapet ska gå fram så som det var skrivet.

Till: Broderskap, Uppsala stift, Uppsalas biskop, Diakonia, Sveriges kristna råd, Ärkebiskopen, Bilda och Svenska Jerusalemsföreningen

TILL STYRELSERNA och ÖVRIG LEDNINGAR och MEDARBETARE för ERT ARBETE

SHALOM ve BOKER TOV ALLESAMMANS

Vi vill rikta obegränsat skarp protest, kritik och misstroende förklaringar för de totalt okristliga, oandliga och bibelstridiga uttalanden som har uttalats mot Israel och Israels gränser enl. Bibeln, och mot Guds egendoms folk Judarna till förmån för de sk. Muslimska och Islamiska som kallas för Palestinier.
Men protesten, kritiken och misstroende förklaringarna gäller också det totala stöd som ni ger Islamisterna och terroristerna som har Satan till sin herre, och som drives av anti-Krist anda och ideologi.
Att tala om att om att det Judiska folket skulle ha Ockuperat eller Annekterat områden ifrån ett folk som kallas för Palestinier, och som inte i ett Historiskt perspektiv före 1967 varit Palestinier eller Palestina när Terroristen och ledaren för PLO/AlFatha som tillika var roffare, ockrare och profitör antog namnet.
Dessa muslimska och Islamiska terrorister har Satan till sin herre, och som drives av anti-Krist ande och ideologi.
Och det är inte bara mot Israel och det Judiska folket som man begår Djävulskap, utan i minst lika hög grad mot de Kristna, Romerna och Resande folken på de områden som styres av Muslimska-Islamiska terroristerna som får lida speciellt under 2000 talet, och de gör allt de kan bl.a. för att de skall lämna bl.a. Samarien och Judéen m.fl. områden.
Och t.ex. så kan man aldrig kalla dem Palestinier som aldrig varit Palestinier födda av föräldrar vars förfäder var Palestiner.
De muslimerna som idag kallar sig för Palestinier ha inga förfäder ifrån Biblisk tid som gick under namnet fram till 1967 som var av Palestinsk börd an taget för ett folk och land som hette Palestina som var antagit med allt vad det innebär för att kunna bära namnet Palestina eller Palestinier.
Och Herren GudAdonai” eller Jesus KristusYeshua Messiahhar aldrig givit mandat för något ann at folk att äga någon del av det som GudAdonaien gång för alltid utlovade till Guds egendoms folkJudarna”, och inte till ett folk som kallar sig för Palestinier.
Varje gång som ni går emot Herrens Heliga ord och vilja så trampar NI på Guds Heliga och vilja under era fötter, och kränker, skändar och vanhelgar det som Heligt för alltid, och ni vilseleder våra med människor som lyssnar till era irrlärror och kätterier.
Och när ni ber mot Israel och Judiska folket, och för det oäkta folket och för det oäkta landet som inga mandat har i Guds Heliga ord, och där med inte heller hos Herren Anno Domi´ni 2009 med bönesvar, och Herren kan inte välsigna er, och inte giva er sanktioner i era irrläroböner.
BIBELN LÄR
Att den som Välsignar ISRAEL och det JUDISKA FOLKET kommer att vara Välsignade och Sanktionerade med Herrens Välsignelser och Segrar, men dem som går emot Israel och det Judiska folket kommer att få uppleva det motsatta.
Så därför VÄLSIGNAR och STÖDJER VI ISRAEL och det JUDISKA FOLKET till 100% inkl. de Israeliska områden, och det är DÄRFÖR SOM HERREN så RIKLIGEN VÄLSIGNAT OSS, och FÖRT OSS FRAM i SEGERTÅG DAGLIGEN på olika sätt.
VÄNLIGEN men BESTÄMT ifrån
NILS ALVARVajda EKSTÉN
PASTOR, VDM:are, ORDFÖRANDE
FRIA KRISTNA MISSIONSHJÄLPEN

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: , , .

Jag såg en kvinna dö, ska vi ha det så här, vi måste bruka mer våld När hon snart ska fylla 70 är det dags att börja blogga!

7 kommentarer

 • 1. Stig-Björn Ljunggren  |  1 januari 2009 kl. 5:58 e m

  Ja, jisses vad dessa rättshaverister kan åstadkomma. Det brukar synas redan på kuvertets adress när de skickar snigelpost, att här är det frågan om någon som inte har alla pomfrittes på tallriken….

 • 2. Mattias  |  2 januari 2009 kl. 1:59 f m

  Vajda är en person som inte är vid sina sinnens fulla. Han och hans organisation < HREF="http://www.webfixaren.com/eksten/netscape.asp?lank=5" REL="nofollow">har en egen sida<> som är ett virvarr av galna idéer. Han skrev ofta på min gamla blogg och det var samma svammel då som han skriver till dig nu.

 • 3. Anna Ardin  |  2 januari 2009 kl. 10:59 f m

  Daniel tipsade mig om att Helsingborgs Dagblad skrivit en artikel om honom. Killen gillar inte homosexuella och han vill stoppa invandringen till Sverige, har tidigare varit aktiv i SPI men blev kickad. Läs artikeln här http://hd.se/svalov/2006/06/14/nils_alvar_eksten_nytt_parti/.Där föreslår han bland annat att pensionärernas bostadsbidrag ska betalas med pengar från politikernas arvoden (rättshaveristernas favorittema). Det kommer ju att räcka jäkligt långt (not).

 • 4. christoffersonesson  |  2 januari 2009 kl. 12:49 e m

  Haha, stackars människa… ibland kan man fundera på i vilken värld de lever i. Inte undra på att mer och mer folk går från kyrkan när det är såhär kristendomen framhålls.

 • 5. Kjell-Åke Persson  |  2 januari 2009 kl. 2:43 e m

  I mitt tidigare jobb har jag genom åren träffat Ekstéen några gånger och vet att han är en mästare i att dupera. Och då inte minst nyanlända icke svensktalande flyktingar som i ”pastorn” och f.d. ”sexualrådgivaren” (jo så har han också kallat sig en gång) sett en hjälpande ängel. Att han i själva verket varken har vingar eller gloria har det ibland tagit lång tid för dem att upptäcka. Tyvärr, tyvärr. En gång myglade han till och med in sig som flyktingombud i ett Amnestydistrikt men blev snabbt avpolleterad tack och lov.Som sagt, dupera kan han….

 • 6. Adam Olsson  |  2 januari 2009 kl. 8:22 e m

  Påminner det inte förfärligt likt Björn Lennartsson när han busringer till SR?http://www.youtube.com/watch?v=upXZ1im1leU Båda verkar ha druckit ur samma visdomsbrun iallafall.

 • 7. Anonymous  |  2 februari 2009 kl. 1:37 f m

  Om ni kritiker inte bryr er om vad som står i Guds Ord så är ni chanslösa i framtiden, även om ni kallar er kristna. Ni har ingen möjlighet alls att bedömma, vad som kommer att ske i Israel. Ni vet inte alls vad Gud kommer att göra. Sök något bibelstudium ang Israel för att bli uppdaterade.


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: