En kvinna efter Bruno och Anna efter Lott

19 november 2008 at 10:41 e m 3 kommentarer

I veckans Broderskap finns en artikel som handlar om att jag fått ett nytt jobb, läs mer i Robert Sandströms artikel som har underrubriken Nya pressekreteraren lämnar förbundsstyrelsen.

Anna Ardin blir ny pressekreterare efter Lott Jansson som lämnat Broderskap och blivit kommunikationsombudsman med ansvar för webben på socialdemokraternas partiexpedition på Sveavägen 68 i Stockholm.

– Jag har arbetat som pressekreterare i andra organisationer tidigare och kommer att driva de frågor som styrelsen ger mig i uppdrag, säger Anna Ardin som valdes som ledamot i Broderskapsrörelsens förbundsstyrelse på senaste kongressen i Vetlanda. Ett uppdrag hon nu lämnar i och med att hon anställs på förbundsexpeditionen då uppdragen inte är förenliga med varandra.

– Om det hade varit en arvodesanställning, liknande den förbundssekreteraren har, så hade det varit en annan sak, säger Anna Ardin som tillträder tjänsten 1 januari 2009.

Anna Ardin är ordförande för Broderskaps nybildade ungdomsnätverk. Det lämnar hon inte, men hon kommer inte att vara kvar som ordförande.

Anna Ardin lämnar inte bara de uppdrag hon har i Broderskapsrörelsen. Hon slutar också sin halvtidstjänst som utredare på Sveriges Förenade Studentkårer och arbetet som forskningsassistent på halvtid på Institutet för Bostads och Urbanforskning vid Uppsala universitet.

– För två månader sedan flyttade jag till en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Så jobbet kommer lägligt, säger Anna Ardin som redan flyttat från Uppsala till Stockholm.

Anna Ardin blir inte det enda nya ansiktet på Broderskapsrörelsen. Några veckor efter att hon börjar som pressekreterare får tidningen Broderskap en ny chefredaktör. Det är Ida Holmberg, 28 år, som efterträder Bruno Sollerman.

Entry filed under: ego. Tags: .

Den socialdemokratiska feministens jul-logotyp för nedladdning Fundamentalistiska humanisterna missionerar

3 kommentarer

  • 1. Eva Hillén Ahlström  |  19 november 2008 kl. 11:55 e m

    Grattis och lycka till!Eva

  • 2. Fredrik Jansson  |  20 november 2008 kl. 9:24 f m

    <>– För två månader sedan flyttade jag till en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm. Så jobbet kommer lägligt, säger Anna Ardin som redan flyttat från Uppsala till Stockholm.<>Avdelning Kaka på kaka.Grattis till jobbet.

  • 3. Anna Ardin  |  20 november 2008 kl. 11:44 f m

    Tack båda!Och jag måste erkänna att just den mening Fredrik pekar på är faktiskt mitt fel och inte Roberts. Han hade skrivit att jag hade ”fått en lägenhet på Kungsholmen”, vilket inte riktigt är sant eftersom lägenheten inte precis är min. Så jag skrev om det till ”flyttat till” och pajade lite av hans språk när jag rättade faktan. Sorry!


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: