Feminiztfitta

13 december 2007 at 10:25 e m

En gång för länge sedan var det två flickor som inte kände sig representerade av kulturutbudet i studentlivet i Uppsala. De ville att fler av studenthistoriens kvinnor skulle få synas i historieskrivningen och att det inte skulle vara en hemlighet att kvinnor varit över 40% av studenterna sedan 50-talet. Det var alltså inte så att det bara fanns 16% professorer på grund av att kvinnorna var så få när de som idag är professorer var unga och studentikosa, utan det fanns (hör och häpna) en annan förklaring.

Då var det en liten pojke som hade makt i studentlivet, han sa ”åååh, vilken braaa idé att visa upp kvinnor”. När de hade gått sa han till sin kompis: feministfittor. Och slängde deras nyss så finfina förslag i papperskorgen.

Det han inte visste var att kompisen själv var feminist (trots att han hade kuk!) så flickorna fick veta alltihop…

Vad skulle de göra? de kunde ju inte bara stå där och bli förlöjligade när de redan var tillräckligt osynliga, så de skrev: RIOT! Och vidtog en av sina radikala åtgärder: de tryckte upp t-shirts! För att reclaima ordet och för att pojken skulle få sin skattesubvensionerade öl i halsen.

Alla är vi feminister, nazister, fascister som vill ha vår del av makten, lönen och historien. En feminiztfitta som skriver förslag på vita A4-papper, det är en rktigt farlig människa, tack och gonatt.

Entry filed under: politik. Tags: .

Goda nyheter, svenskt bistånd inte korrupt! Rapport idag: avrättning för julbord


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: