Det nya arbetarpartiet

2 november 2007 at 2:22 e m

Vem har sagt att vi gör de fattiga fattigare och ökar klyftorna? Har ni något bevis för det? Ni måste komma ihåg att ibland bygger ni historier som inte finns. I det här fallet finns den helt enkelt inte.

/Fredrik Reinfeldt
Det nya arbetarpartiet

Borde det inte handla mer om politik? Borde man inte kolla lite på vallöften och konsekvenser av den förda politiken? Borde man inte granska männen i och runt regeringen lite hårdare? Kolla upp vilka som har misshandlat sina fruar och vilka som köper prosituerade? Förresten tror jag att Pihlblad har varit med på att sätta dit Schenström, han förlorade lottdragningen om vem sm fick ta hånglet i den plan de gjort upp helt enkelt.

Jag är så himla trött på att tjejerna faller mycket hårdare. Å andra sidan kanske det är ursäkter som Clases som kommer att få även borgerligt aktiva att betala skatten och inte låta vanliga knegare vara de som gör rätt för sig, sluta tjafsa om bidragsfuskare och inse att alla behövs för att vi ska ha en schysst välfärd. Framförallt borde dock media skärpa sig och kolla hur Reinfeldt hittar på om politiken, kanske tror han på det själv, men det likväl inte mer trovärdigt än när han bedyrade att glad i hatten syftade på Schenströms personlighet och inte promille.

Citatet ovan syftar till att visa vad Reinfeldt egentligen borde ha tvingats säga. Originalcitatet där Reinfeldt snäste av journalisterna löd: ”Vem har sagt att hon var onykter? Har ni något bevis för det? Ni måste komma ihåg att ibland bygger ni historier som inte finns. I det här fallet finns den helt enkelt inte.” Några dagar senare lät han Schenström gå och framställde sig som förd bakom ljuset av henne. Det är tragiskt att politiker bara ställs till svars för personliga misstag som slarv, hångel, fylla, mänsklighet eller kanske lite dubbelmoral, men att inga drev faktiskt handlar om politiken.

Bilden lånad från DN.

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: , .

Armando García de Leon är död Garbo


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: