Om tidningars sanningshalt

26 maj 2007 at 1:15 e m 2 kommentarer

Om ni ska ut och resa vill jag tipsa om Hospitality club, där kan man hitta nya kompisar att bo hos. I dagens UNT kan ni läsa en artikel om HC och mina erfarenheter därifrån.

Som ni vet så är det otroligt få journalistiska artiklar som inte innehåller fel. Ibland är dessa fel otroligt stora, rentav lögnaktiga, de förstör människors liv och karriärer, ibland är de bara små och oförargliga, eller bara glömmer, föminskar eller överdriver lite grann för konstens skull. I fallet med den här artikeln var det som tur vad det senare. Jag tycker det är en trevlig artikel, men här är rättelserna; tysken jag träffade hette Kjell Kühne och är Veits bror, jag är 28 år, problemet att jag och min sambo inte kunde ta emot gäster var inte att vi bodde i en tvåa utan att vi bodde i ett studentrum.

Entry filed under: ego. Tags: , .

Nyhetsbrev

2 kommentarer

  • 1. Nonoshe  |  3 juni 2007 kl. 4:46 e m

    Hej vännen,Kul med hospitality club, plus att det är josefin eriksson (en klasskompis) som du har träffat! Hur går det med dansen?KramN

  • 2. Anna Ardin  |  4 juni 2007 kl. 12:16 f m

    Synd bara att hon gett mig rykte att vara snål – inte ta emot folk i en tvåa!? När man egentligen bor i ett rum som är så litet att man inte ens har golvyta – utom i det gemensamma korridorsköket. I vanliga fall räknas ett rum och delat kök inte ens som en etta men i JE’s tolkning blir det en tvåa!Skicka ett mejl till mig så ska du få Annes kontaktuppgifter så kan du höra med henne om du kan hoppa på.Nu finns du t.h.


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: