Nyhetsbrev

23 maj 2007 at 12:12 f m 1 kommentar

Ska man vänta ända till juli för att få fönstrena putsade? Förstår regeringen vad dåligt dte är för samhällsekonomin att dra ut på verkställandet av sitt pigskapande projekt?

Jag ska inte börja skriva dagbok här, men för att det ska hända nåt på min blogg så kommer här en kort nyhetssammanfattning från la vie de l’ardin:

I nästa nummer av Råd&Rön är det jag som skriver krönikan, den handar om fadderbarn kan jag säga. Och sågar företeelsen lite lagom, eller.. ganska mycket faktiskt.

Den 5 juni uppgraderar jag troligtvis min statsvetenskapliga examen till magister, magister i politik och blir Kubakännare även på pappret. När uppsatsen är försvarad och klar kommer den att ersätta min inte fullt så genomarbetade c-uppsats på min inte särskilt genomarbetade hemsida ardin.se. Just nu sitter jag och läser en utredning om vad en region egentligen är, som verkar högst intressant. Det är dock lite förvirrande att kapitlena kommer i följande ordning:

1.
0.
0.
2. (med fem blanka underrubriker)
4.
6.1
5.
7.1
7.2
7.3
6.
8. (åtminstone i innehållsförteckningen, i verkligheten finns inte kap 8 men dock 7)
9.

Kulturnatten (8 sept) uppträder jag och min egyptiska dansgrupp med vårt dansnummer till Sahra Seadi och Metkaal Kenawe igen för er som missade på Fyrishov :)

Inom några veckor har jag f-skatt och kan då utföra diverse sysslor på uppdrag, exempelvis såga fadderbarn för tusentals kronor, fixa queerklubb i Visby, vara med i teve om Kuba, föreläsa om jämställdhetsplaner eller slikt.

Entry filed under: ego.

Feber – Gotlands första queerklubb! Om tidningars sanningshalt

1 kommentar

  • 1. Anna Ardin  |  8 juni 2007 kl. 12:44 f m

    min krönika för råd och rön har blivit uppskjuten till septembernumret


Senaste inlägg


%d bloggare gillar detta: