En petition för donation

4 maj 2007 at 12:24 e m 2 kommentarer

Om du dör och dina släktingar blir tokiga, så kanske de inte låter dina organ bli återvunna utan de gräver ner alltihop för att långsamt ruttna förgäves. Kanske bränner de till och med upp det som skulle kunna vara en annan persons chans att överleva. Helst vill jag förstås att donation skall vara standard och alla får info om att det går att behålla hela äpplet för sig själv (läs: maskarna), men så länge är det bäst att gå in på Socialstyrelsens hemsida och anmäla vilja att donera (eller inte då förstås).

Det har med kretslopp och hållbar utveckling att göra. Håll gärna mina organ igång i flera år när jag är död om det behövs, ge bort, gör experiment eller lampskärmar eller vad som helst.

Entry filed under: politik. Tags: , .

Mina grannar Allians för regnskogen

2 kommentarer

  • 1. Christian BK Aasvestad  |  8 maj 2007 kl. 7:11 e m

    Om man som kille någon gång har delat säng (och gjord mer än att sova) med en annan kille får man inte donera…

  • 2. Anna Ardin  |  8 maj 2007 kl. 8:18 e m

    Jag vet, och det är ju så jävla sjukt! Särskilt sjukt att det tyder på att de inte kollar organ som doneras. Men man får ju inte donera om man har legat med en afrikan heller, så då är man ju 100 % säker, eller?!Hur ska dom förresten kunna fråga en om man är hjärndöd?Skicka ett förslag på motion så jobbar jag vidare på den och driver vi den i partiet, ok?


Twitter

  • RT @hfahl: För snart 2 år sedan skrev jag den här. Jag fick nästan 1000 mail om den, många vänliga, några hotfulla, och väldigt väldigt mån… 12 hours ago
  • RT @wintertidh: Asså sluta tuta om jag inte ville bli påkörd hade jag haft reflex 13 hours ago
  • Om tex jobbet tvingar dig på obl ”inspirerande personalkonferens”, bör inte den vara sjukt bra för att det ska va ok? Eller iaf inte hemsk? 13 hours ago

Kategorier


%d bloggare gillar detta: