En smart strategi

16 oktober 2006 at 9:35 f m

Radiotjänst har dragit in stora stålar på Chilòs dåliga moral, det är ju kanon, å andra sidan är det ju ett tydligt tecken på att anarkokapitalism är på intåg och helt ok i Allians för Sveriges Sverige i och med att hon ännu inte avgått.

Detta inlägg handlar om vad Chilò menar med sitt handlande.

1) Att höja folkets moral genom att visa på dåligt och avskräckande exempel, vilket hon ju lyckats med. Läs mer hos Redaktörn som bland annat träffande kallar Borelius överklasskarikatyr eller hos Isobel som frågar sig om man behöver göra som staten säger (inte betala för TV-sno från staten=ok, planka=sno från företag=inte ok, i de kommuner där kollektivtraffiken ägs gemensamt får man alltså planka.)

2) Svenskar behöver bara följa de lagar de känner för. Jag tycker till exempel att det är dumt att studiemedlet är över 1000 kronor under existensminimum. Då ska jag alltså gå och hota CSN att ge mig mer, snatta lite ur slumpvis utvalda affärer för att de borde betala mer skatt eller trycka upp falska pengar. Eller så kanske det är lättare att jobba svart/skaffa teve för att på så sätt få in de pengar staten borde vara skyldig mig.

Å andra sida kanske det är mest skraja moderater i kommuner och landsting som inte vågar köra på sin rebelliska tokroliga ideologiska crazy-loco-thing att leka anarkister, när de märker att svenskarna inte gillar att man låter dem betala för det man själv utnyttjar. Och så fort de förlorat makten i nästa val kommer de ringa Radiotjänst och säga att de sålt teven för att det bara är en massa sossar i rutan.

Entry filed under: politik. Tags: , .

Socialistiskt forum Massmedias opartiskhet


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: