Bara en vanlig stalinist

4 augusti 2006 at 9:49 f m 4 kommentarer

Jag tror att Castro alltid varit mer eller mindre psykopat, inte Raúl, nej han verkar ”normal”, bara en helt vanlig stalinist.

Sa en opositionell socialdemokrat.

På måndag tycker jag att ni ska lyssna på Front i P3, för då ska jag vara med.

Entry filed under: Kuba.

Om embargot faller Det är faktiskt så

4 kommentarer

 • 1. Anonymous  |  4 augusti 2006 kl. 3:21 e m

  Det var ju ett ”trevligt” uttalande. Att kalla Fidel för ”psykopat”, det var ju intelligent och välformulerat.Och att stalinist likställs med ”normal”, ja , haha, så roligt med sosse-scout-humor.Jävla sosse-tönt.Fidel, trots att han kanske var ”stalinist”, har ändå gjort med för arbetarklassen och världens fattiga än ni sosse-klassförrädare någonsin kan drömma om, medan ni bara går spikrakt åt höger hand i hand med borgarna, och lämnar allt Olof Palme stod för långt borta till vänster.

 • 2. Anna Ardin  |  4 augusti 2006 kl. 3:41 e m

  Jag trivs inte att diskutera med anonyma debattörer och jag känner mig hotad när du svär över mig. Det känns som ett anonymt telefonsamtal med svordomar och anklagelser. Sverige är ett bättre fungerande och mer jämlikt land än Kuba.Palme var också anti-kommunist.

 • 3. Anonymous  |  4 augusti 2006 kl. 8:26 e m

  Sverige är ett bättre fungerande och mer jämlikt land än Kuba.”Palme var också anti-kommunist.”Det var han, ja. Men hans kritik av Kuba var riktig, och hans stöd och förståelse för revolutionen och dess förutsättningar och förhållanden var genuint och ärligt, till skillnad från dig.

 • 4. Anonymous  |  4 augusti 2006 kl. 8:31 e m

  ” Sverige är ett bättre fungerande och mer jämlikt land än Kuba.”Ja, men Sverige är ett imperialistiskt land, som lever på att t ex sälja vapen till USA, Storbrittanien och Israel, samt att sälja mörbler producerade av kinesiska barnslavarbetare och kallar det för svenska ”IKEA”. Sverige klarade sig genom andra världskriget genom att i smyg vänslas med Hitler.Kuba är ett U-land, som exploaterats brutalt som ett horhus och koloni för USA fram till 1959. Och som använder sina resurser till att hjälpa ännu fattigare afrikanska länder att bli fria och till att skicka läkare till katastrofområden osv.Patetisk debattnivå.


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: