Sluta skjuta

2 mars 2006 at 9:51 e m 3 kommentarer

”Tra-fick-ing’s bad, mmkay, because if you use tra-fick-ing, then you’re a bad person, mmkay…”

And if your against, mmkay… you should really klick this link, mmkay.

Klicka på den här länken från kvinnorna i eu-parlamentets socialistgrupp (PES) och skriv på, för 800000 människor säljs varje år, 90 % kvinnor och de flesta utnyttjas sexuellt. Trafficking är dåligt och för att fylla Tysklands alla bordeller kommer de behöva ganska många av dom där människorna till salu, och det är dåligt.

Entry filed under: Okategoriserade. Tags: .

Egotripp Shakira

3 kommentarer

  • 1. Jonas Morian  |  3 mars 2006 kl. 10:11 f m

    Den svenska debatten, i den mån det ens förekommer någon, om prostitution blir ofta ganska ensidig. Slavhandelsargumentet kommer ständigt upp, trots att ingen försvarar det. Jag tror att det behövs en ordentlig diskussion om prostitution, där fler aspekter kommer fram än vad som normalt ”tillåts” i den svenska debatten. Ett första försök finns < HREF="http://promemorian.blogspot.com/2006/03/dags-fr-en-prostitutionsdebatt.html" REL="nofollow">här<>.

  • 2. Anna Ardin  |  3 mars 2006 kl. 10:56 f m

    Jag håller med Claes, och alltså inte med Jonas. Ett fritt val, den lyckliga horan, rätten till sin egen kropp och andra myter är lätt att tro på i teorin. Men jag har svårt att tro att de flesta bordellhoror trivs med sina flexibla jobb och inte blir utsatta för kränkningar. Egenföretagarna i branchen, som själva kan välja kunder, inte tvingas till det pga av missbruk eller annat är få och det är knappast troligt att de kommer dominera marknaden vid fotbolls VM. Jag tycker inte heller att det är nån allmänmänsklig rättighet att köpa horor, och det är det jag ofta tror att debatten egentligen handlar om. Män utnyttjar, kvinnor utnyttjas, män försöker legalisera skiten. Rätten för män och kvinnor till sina kroppar, eller rätten för män till kvinnors kroppar (visst några få kvinnor köper män, men knappast på spermafläckade bordeller och visst, några män köper män, men det är fortfarande mäns rätt att köpa vi snackar om).

  • 3. Stig-Björn Ljunggren  |  5 mars 2006 kl. 10:14 f m

    Skulle just vilja diskutera om det är skillnad att som jag – sälja min hjärna – och som andra, sälja sin rumpa….men istället utför jag mitt ärende här, nämligen att utmana kandidat Ardin på en dumhet som jag blivit indragen i:Anna, du är utmanad:http://www.opinion2002.nu


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: