Katrine har lagt ner sin blogg!

5 oktober 2005 at 11:38 f m 3 kommentarer

På grund av att när hon publicerade minsta lilla inlägg om feminism så överhopades hon av makthungriga män som ville tysta henne. De lyckades!

Männen påstår att det inte finns något könskrig. De svartmålar de organisationer som försöker reda upp i de många kvinnoliv och kvinnokroppar som krossats av mäns kängor, knytnävar, ord och makt.

Män har inte en kollektiv skuld, men ett jävligt stort kollektiv av män (som låtsas att de inte känner gemenskap) arbetar alla mot samma mål – att se till att deras överordning inte diskuteras. Även små obetydliga män som på arbetsplatser, med sina fruar, i mejl, på bloggar, i ring P1 piper att kvinnojourer löjliga, att de själva minsann är oskyldiga, att alla kvinnor som inte vill bli slagna tycker att män är djur. Vadfan dom nu än sitter och tycker i sina oviktiga små hjärnor borde dom hålla inne med! Men det kommer dom inte att göra.

Katrine Kielos, du borde inte undanhålla världen dina kommentarer. Kritiken visar att du hotar och behövs! Du kan väl moderera kommentarerna?

Entry filed under: feminism.

Hört från en borgerlig balkong Hoppets stjärna

3 kommentarer

  • 1. Syrran  |  6 oktober 2005 kl. 11:25 e m

    Eller hur! Katrine, om du laser det har: din blogg var en av de bloggar jag laste med storst behallning. Smart och vasst. Alla javla mongon till sosse(/och andra)-killar fortjanar inte nagon som helst uppmarksamhet. Starta en ny!//Kristina PS. Män har visst kollektiv skuld for patriarkatet DS.

  • 2. Anna Ardin  |  7 oktober 2005 kl. 12:28 f m

    ok, för patriarkatet, det är sant. men det är för långsökt för att få förståelse för det i en debatt. hallå? många män fattar inte ens att män slåss mer än kvinnor, de fattar inte att de har makt över sin fru om de tjänar alla pengar, de fattar inte att patriarkatet finns, för de känner sig själva ganska förtryckta.om de då också ska få en indirekt skuld för misshandel för att de skapar något de inte kan se så blir dom tokiga dom små liven och då kan man inte längre driva kvinnojourer för nån startar könskrig och då går det åt helvete.

  • 3. Katrine Kielos  |  13 oktober 2005 kl. 11:01 e m

    Tack för stödet! Behövde det verkligen.KramK


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: