Rosas story (stoppa Peter Gustavsson)

25 maj 2005 at 7:30 e m 2 kommentarer

El Salvador: Rosa 9 år, våldtagen i månader på väg till och från skolan. Efter första ägglossningen, innan hon ens fått mens blev hon gravid. Staten, kyrkan och andra män höll henne inlåst på ett sjukhus för att se till att de otäcka kvinno- och barnrättighetsorganisationerna inte skulle kunna abortera fostret som höll på att ta Rosas liv. När de, tillsammans med de fattiga illiterata föräldrarna lyckades kontrakidnappa henne och rädda henne fördömde kyrkan allihop, mamma, pappa, barn, organisation. ALLA utom våldtäktsmannen. Rosa är nu 11 och skriver sorgliga brev hem från sin asyl. Där hon ber sina föräldrar om ursäkt för alla problem hon ställt till med och att hon älskar dem.

Miljoners människor jobbar för att stoppa Rosas från att leva. I Argentina dog 83 kvinnor förra året av komplikationer från amatörmässiga aborter. Homosexualitet är staffbart i 80 länder. Varje dag smittas 15000 personer med HIV. I Argentina svälter barn ihjäl trots att det finns för många rika här för att ge landet bistånd. Hela tiden blir de fattiga fattigare och de rikare mer rädda för överfall, vandalism och inbrott. Mindre och mindre ren luft finns.

I Laboremus, med hjälp av det stora uppbådet politiska sekreterare och andra brödsossar i Uppsala ägnas mindre tid åt detta än att stoppa Peter Gustavsson från att sitta i kommunfullmäktige. En stor rädsla byggs upp av i princip okända skäl, men som eventuellt kan ha med uttalad EU och Euro-skepticism att göra. (Det är farliga grejer ska ni veta. Jag är för, tro inget annat, trots att jag inte är rädd för PG).

I andra partier i Sverige ägnas mindre tid åt detta än att stoppa sossarna.

Stoppa-mannen med Proletären utanför stadsbiblioteket är likadan.

Entry filed under: feminism. Tags: , .

"Sånt gör inte ens svarta" Med det där arslet får du gärna komma och skita i mitt hus

2 kommentarer

  • 1. fredrik  |  28 juni 2005 kl. 5:56 e m

    Jo han är ju farlig den där PG. Mot EMU som majoriteten av svenska sosseväljare och mot konstitutionsförslaget som majoriteten av franska och holländska sosseväljare. Man skulle nästan kunna tro att han är en genomsnittseurososse…

  • 2. Peter Gustavsson  |  10 augusti 2005 kl. 12:22 e m

    …och just EU, EMU och det döda konstitutionsförslaget som diskuteras så ofta av Uppsala kommunfullmäktige! Se http://socialdemocracy.blogspot.com/2005/08/jag-ter-barn-till-frukost.html.


Twitter

Kategorier


%d bloggare gillar detta: